keur-njikeur-nkipkeur-imci

De Antaris

De Antaris

De ‘Antaris’ is in 2004 gebouwd door Brabant Yachting in Sprang Capelle. Het is een ruim, tijdloos, kwalitatief hoogwaardig gebouwd en strak vormgegeven schip. Het onderhoud is de afgelopen jaren volledig door Brabant Yachting professioneel uitgevoerd. Dit betekent dat de technische staat uitstekend is. Het aantal vaaruren bedraagt nog geen 600 wat bijzonder weinig is voor een dergelijk schip.

Proefvaart Spaceline 1250 New

Proefvaart Spaceline 1250 New

Op het eerste gezicht onderscheidt de Spaceline 1250 New van Brabant Yachting zich nauwelijks van zijn soortgenoten in deze klasse: gewoon een degelijk gebouwde knikspant, met lekker veel ruimte aan boord. Tegelijkertijd zit hem in dat ‘gewone’ nu juist de kneep: geen dertien-in-een-dozijn boot, maar evenmin een nekkentrekker.

Blad Yachtfocus

Blad Yachtfocus
Brabant Yachting op de cover van het december nummer van YachtFocus Magazine en pagina in het magazine

Exclusief en degelijk

Exclusief en degelijk

Niet elke werf heeft de ambitie om tientallen jachten per jaar te produceren. Sommigen nemen genoegen met twee of drie boten, maar die moeten dan wel helemaal naar wens zijn. Zo’n werf is Brabant Yachting in Spang Capelle, waar de gemoedelijkheid hand in hand gaat met het streven naar perfectie. Yacht Vision testte de Spaceline 14.25, een model uit 1996, maar in een 21e eeuws jasje.

Volg ons op facebookNederveenweg 18 | 5161 PA Sprang Capelle - Noord brabant | Telefoon: 0416 312428 | Fax: 0416 314155 | info@brabantyachting.nl