keur-njikeur-nkipkeur-imci

Bergumermeer 1000 OK

Bergumermeer 1000 OK
Prijs: Niet meer beschikbaar

ONDER BOD!

een nette Bergumermeerkruiser met open zelflozende kuip. De boot is vorige winter in onderhoud geweest waarbij het onderwaterschip opnieuw is behandeld en tevens zijn de anodes vernieuwd.
De motor is een betrouwbare Mercedes OM312 van 85 pk wat ruim bemeten is. De motor is vorig jaar nagezien waarbij de kleppen gesteld zijn, de cilinderdrukken gemeten (en goed bevonden) en de brandstofpomp gereviseerd. (De firma Bakker in Ijlst) De motor heeft rond de 4500 draaiuren en heeft een natte uitlaat. De boot heeft een heteluchtverwarming van Webasto die vorig jaar gereviseerd is.
Er is een startaccu en een bedrijfsaccu en een 300W omvormer. Op dak ligt een 300W zonnepaneel. Verder is er een Lowrance kaartplotter voor de liefhebber en een digitale diepte en snelheidsmeter van Raymarine. Tevens een Shipmate marifoon.
De Hera heeft twee dieseltanks van elk ongeveer 250 ltr die met elkaar in verbinding staan. De tanks zijn afgelopen winter schoon gemaakt en voorzien van een inspectieluik.
De drinkwatertank van ongeveer 250 ltr ligt voor in de punt onder het bed.
Er is een handmatige ankerlier met ongeveer 35 mtr ketting in een kunststof kettingbak.
Er zijn twee koelkasten aan boord, altijd prettig bij grote dorst, en een electrisch toilet.
Een gasbun met afvoer voor twee flessen.
De boot heeft ook een grote mast met steunzeil, zie tekening en omschrijving. De mast ligt in opslag. Tevens is er een vrij nieuwe wintertent. Er is ook nog een zonneluifel voor over de kuip.
In de zelflozende kuip is een handdouche met koud/warm water gemaakt.
Verder zijn de kussens netjes bekleed en in goede staat, kortom de Hera is het bekijken waard!
Proefvaart altijd mogelijk.

Specificaties

  • 990 x 320 x 90

Occasions

Op zoek naar een occasion? Hier vindt u een overzicht van ons aanbod.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging, neem dan gerust contact met ons op.

Volg ons op facebookNederveenweg 18 | 5161 PA Sprang Capelle - Noord brabant | Telefoon: 0416 312428 | Fax: 0416 314155 | info@brabantyachting.nl